Laat je begeleiden

We zijn de ervaren consultants van dit programma en we hebben onze rol en taak op een specifieke, systemische manier gedefinieerd en genomen. We denken je daarmee het beste te kunnen ondersteunen om het onbekende tegemoet te treden: om het plezier, de angst en het ongemak aan te gaan. We bieden de veilige ruimte om te ervaren, reflecteren en te kiezen. Bij ons is het veilig en spannend tegelijkertijd. We zijn senior trainers en coaches met elk een eigen unieke achtergrond. We bundelen onze kennis en ervaring in dit programma.


Marcel de Groen


Marcel is aandachtig, scherp, empathisch, analytisch. Hij gebruikt diverse inspiratiebronnen en metaforen en herkent snel valkuilen en patronen. Hij ondersteunt je om “het monster” in de bek te kijken. Het monster dat ooit je vriend was, maar je nu niet meer helpt om vrij en autonoom stappen te zetten en jezelf met kracht in de wereld te presenteren. In het werk onderzoekt hij hoe “het” precies zit, bij individuen, in teams of in organisaties. Hij helpt de sluier van vastgelopen patronen op te lichten om precies en zonder oordeel te zien hoe de dynamiek verloopt, zodat er gekozen kan worden voor andere rollen en interacties. Hij richt zich op transformatie: om met de kennis van het verleden de kracht te vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

 

 


Hilde van Poeijer

Hilde is betrouwbaar, helder, steunend, analytisch. In haar werk als rouwbegeleider, coach en trainer werkt zij met veel energie en bevlogenheid. Hilde gelooft erin dat bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen het leven en werk diepgang geven. Het maakt het mooier en waardevoller en helpt ons bij de lastige momenten die ook op ons pad komen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vragen zijn voor haar relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke doelen, een goede en effectieve samenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Je komt volgens Hilde verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu.

 

 

 

Overige trainers

Naast Hilde en Marcel werken we met een groep zeer ervaren consultants in dit programma. Tijdens een training werken er minimaal 3 ervaren consultants, als er meer dan 18 deelnemers zijn werken we met 4 consultants.

Silke van Beekum

Silke begeleidt op een creatieve, doelgerichte en professionele manier de mensen waarmee ze werkt, waarbij zij verschillende perspectieven bespreekbaar maakt. Silke is getraind om te werken vanuit een systemisch en psychodynamisch denkkader: dit betekent dat zij naast de bewuste processen ook oog heeft voor de onbewuste processen die er kunnen spelen. Anderen zeggen over Silke: “Silke is een professional die een prettige combinatie van stevigheid en lichtheid met zich meebrengt, ze heeft humor en is naast alles wat ze te bieden heeft ook een prettig mens. Maar voorop staat: ‘als je Silke iets vraagt kan je erop vertrouwen dat het goed komt’

 

 

 

 

 

 


“Je leert jezelf beter kennen en kunt daardoor ook betere gebalanceerde keuzes maken. Het heeft me nadrukkelijk tot nadenken gezet wat echt belangrijk is in het leven; op een prettige manier confronterend. Ik weet waaraan ik moet werken maar ook wat ik moet accepteren dat ik niet op korte termijn kan veranderen.”
Kees Roozen, Operational Risk Manager, ABN AMRO bank